Instrucțiuni de utilizare

Cum creez un cont nou?

Accesează din meniul principal pagina „Contul meu” și alege butonul „Register” din căsuța de log-in (autentificare). Completează datele necesare, iar apoi vei primi un mail de confirmare pentru a-ți activa contul.

Cum funcționează chat-ul?

Proiectantul discută pe un canal public cu toți cei care îl urmăresc live. Poți vedea ce scriu ceilalți utilizatori, precum și aceștia pot vedea ce scrii tu. Dacă dorești să discuți în privat cu cineva, poți face „click” pe numele utilizatorului pentru a deschide o fereastră privată de chat cu acesta.

 

Cum interacționez cu proiectantul dorit?

Poți discuta cu proiectantul dorit după ce îl alegi din homepage sau din meniul „LIVE”, în căsuța de chat dedicată. Pentru această acțiune ai nevoie obligatoriu de cont creat pe site!

I

Ce se întâmplă în live streaming?

În live streaming poți vedea ce lucrează proiectantul ales în timp real și poți interacționa cu acesta ca și când te-ai afla în spatele acestuia la birou! 🙂 Îi poți oferi sugestii sau poți pune întrebări despre activitatea prezentată. Dacă dorești să vizualizezi full-screen, trebuie să faci dublu-click pe fereastra video.