Noi, echipa Proiectcase.ro, suntem singurul birou de proiectare online din România. Și pentru că ne plac exclusivitățile, în 2018 ne-am dorit să mai adăugăm una: livrăm orice proiect de casă în numai 5 zile!

Proiect de casă rapid, în numai 5 zile! 

Serviciul #proiectdecasărapid se adresează tuturor clienților noștri care își doresc să avanseze cât mai repede construcția casei și vine în întâmpinarea voastră cu promisiunea că, în cazul (puțin probabil al) depășirii termenului de 5 zile, garantăm predarea proiectului gratuit!

proiect de casă, proiect casă rapid, proiectare

Proiect de casă rapid – Termeni și condiții 

Orice proiect, destinat construcțiilor civile, rezidențiale sau industriale, va fi livrat de către echipa proiectcase.ro în termen de maximum 5 zile lucrătoare. Depășirea acestui interval garantează clientului returnarea integrală a sumei achitate/livrarea proiectului solicitat fără obligație de plată, în următoarele condiții:

  • Cele 5 zile lucrătoare sunt considerate zilele ulterioare stabilirii tuturor cerințelor și condițiilor clientului. Astfel, echipa proiectcase.ro își asumă obligația de a livra proiectul solicitat în 5 zile după discuția finală și încheierea înțelegerii între cele două părți implicate.
  • Pentru a beneficia de serviciul #proiectdecasărapid, clienții trebuie să solicite o programare, folosindu-se de modalitățile de contact puse la dispoziție: Contact | Facebook (mesaj privat) | Telefon (40764419056) 
  • Atât proiectele de casă tip, cât și cele personalizate se pot înscrie în campania #proiectdecasărapid.

Vă mulțumim! 🙂