Suntem o echipa entuziasta si pasionata de ceea ce facem. Dar, in acelasi timp, suntem oameni, ca si tine. Si vrem sa te cunoastem, ca sa-ti livram ceea ce-ti doresti. Asadar, te invitam sa ne cunosti si tu pe noi. Iata setul de valori dupa care ne ghidam:

Prietenie

Ne dorim sa ne vezi ca pe mai mult decat simplii proiectanti ai casei tale. Putem fi prieteni care discuta pe o casuta de chat. De aceea proiectcase.ro este o platforma user-friendly, unde in timp ce noi schitam casa visurilor tale, tu ne poti coordona si ghida printr-un chat similar cu cel pe care-ti saluti prietenii in viata de zi cu zi!

 

Eficacitate

Suntem eficienti, iar asta nu e doar la nivel declarativ! Dovada e chiar aici, pe www.proiectcase.ro: vezi in timp real fiecare pas al proiectarii. Si tot in timp real, poti solicita modificarile pe care le doresti. Astfel salvam timp important din modificari ulterioare finalizarii proiectului si obtinem din prima proiectul ideal pentru constructia ta!

 

Calitate

Experienta vasta a fiecaruia dintre noi este cartea de vizita a biroului nostru de proiectare. Proiectcase.ro este o echipa profesionista, dar si… realista! 🙂 Nu facem rabat de la calitate, insa ne aliniem preturilor pietei, astfel incat sa satisfacem toate nevoile! Dovada noastra sunt sutele de clienti multumiti care ne recomanda!

Hai sa fim prieteni si pe Facebook!